SKY HIGH GAAN?!

Doe de gratis

Lots business booster

en ontdek de groei voor jouw bedrijf.

  LOTS MARKETING
  laat jouw bedrijf groeien

  Wat doet Lots?!

  Bij Lots Marketing nemen we graag taken uit handen waar je zelf minder goed in bent of simpelweg geen tijd voor hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van leadgenaratie binnen de B2B markt? Of ga je zelfstandig met ons Lead Management System ,#LEADTARGET, aan de slag?

  Jaarlijks helpen wij ruim 1.500 ondernemers met starten en groeien.

  B2B leadgeneratie

  Wil jij met jouw bedrijf meer leads genereren, maar heb je hier in house niet de middelen voor? Lots Marketing neemt dit voor jou uit handen en gaat graag via telemarketing op zoek naar potentiële klanten. Bij telemarketing wordt al snel gedacht aan pusherige studenten die een script voorlezen en niet naar de klant luisteren. Bij Lots doen we het helemaal anders en is pushen uit den boze. Luisteren, duidelijk uitleggen, enthousiasmeren en uiteindelijk een afspraak voor jou regelen.

  De focus van ons telemarketing team ligt op de B2B markt en onze fantastische medewerkers weten precies hoe zij een zakelijk gesprek moeten voeren. Ga je met ons in zee, dan kiezen wij de medewerkers uit die de meeste affiniteit hebben met jouw product of dienst, zodat we alles uit de samenwerking kunnen halen. Een gesprek is tenslotte veel makkelijker te voeren voor beide partijen als er een klik met het product of de dienst is.

  Subsidies

  Lots Marketing werkt voor diverse subsidieadviseurs. 

  Wij zijn gespecialiseerd in subsidies die helpen bij het realiseren van omzetgroei. Bedrijven die graag willen groeien, ontwikkelen en/of veranderen komen vaak in aanmerking voor interessante subsidies, maar zijn vaak onbekend met de beschikbare subsidies en het aanvragen van budgetten.   

  Door middel van het organiseren van gratis kennissessies brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. 

  business booster

  Als ondernemer ben je altijd geïnteresseerd in nieuwe leads, klanten en omzet. Gedurende 12 maanden gaan wij samen op avontuur en geven wij je verkoopresultaten een flinke zet!

  Na een online kick-off met een van onze LinkedIn professionals optimaliseren wij je profiel en bepalen we de doelgroep. Vervolgens gaan we gedurende 12 maanden voor je aan de slag en benaderen wij nieuwe prospects via LinkedIn.

  In 12 maanden tijd helpen wij je aan minimaal 120 nieuwe (relevante) contacten en minimaal 20 nieuwe leads voor jouw business. 

  Heb je internationale ambities en wil jij je exportaandeel uitbreiden? Jaarlijks helpen wij ca. 1.500 ondernemers met exportsubsidies. Met deze subsidies dekken wij 50% van de kosten.

  #leadtarget

  Leadtarget zorgt voor meer leads, klanten en omzet. 

  We maken hierbij gebruik van slimme technologie gekoppeld aan je persoonlijke LinkedIn account. We leggen contact met je doelgroep, zetten contacten om naar warme leads en vergroten daarmee de kans op daadwerkelijke sales.

  Leadtarget is een Lead Management System waarmee je zelf eenvoudig LinkedIn inzet als (extra) verkoopkanaal en manage je de complete salesflow van je eigen campagne en die van je (sales)medewerkers. 

  Met Leadtarget gaat er geen onnodige tijd verloren en kun jij je volledig focussen op je bedrijf en closen van deals. 

  Weten wat we voor jou kunnen betekenen?!