SKY HIGH GAAN?!

Doe de gratis

Lots business booster

en ontdek de groei voor jouw bedrijf.

  LOTS MARKETING
  laat jouw bedrijf groeien

  Wat doet Lots?!

  Bij Lots Marketing nemen we graag taken uit handen waar je zelf minder goed in bent of simpelweg geen tijd voor hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van leadgenaratie binnen de B2B markt? Of misschien kunnen we je helpen met een van onze kennissessies. 

  Jaarlijks helpen wij ruim 1.500 ondernemers met starten, groeien, veranderen en juridische zaken! 

  B2B leadgeneratie

  Wil jij met jouw bedrijf meer leads genereren, maar heb je hier in house niet de middelen voor? Lots Marketing neemt dit voor jou uit handen en gaat graag via telemarketing op zoek naar potentiële klanten. Bij telemarketing wordt al snel gedacht aan pusherige studenten die een script voorlezen en niet naar de klant luisteren. Bij Lots doen we het helemaal anders en is pushen uit den boze. Luisteren, duidelijk uitleggen, enthousiasmeren en uiteindelijk een afspraak voor jou regelen.

  De focus van ons telemarketing team ligt op de B2B markt en onze fantastische medewerkers weten precies hoe zij een zakelijk gesprek moeten voeren. Ga je met ons in zee, dan kiezen wij de medewerkers uit die de meeste affiniteit hebben met jouw product of dienst, zodat we alles uit de samenwerking kunnen halen. Een gesprek is tenslotte veel makkelijker te voeren voor beide partijen als er een klik met het product of de dienst is.

  Subsidies

  Lots Marketing werkt voor diverse subsidieadviseurs. 

  Wij zijn gespecialiseerd in subsidies die helpen bij het realiseren van omzetgroei. Bedrijven die graag willen groeien, ontwikkelen en/of veranderen komen vaak in aanmerking voor interessante subsidies, maar zijn vaak onbekend met de beschikbare subsidies en het aanvragen van budgetten.   

  Door middel van het organiseren van kennissessies brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. 

  kennissessies

  Jaarlijks helpen wij ruim 1.500 ondernemers met starten en groeien.

  Wij organiseren kennissessies rondom diverse actuele onderwerpen. Deze kennissessies worden georganiseerd door de beste professionals uit de markt. 

  We houden hierbij van een praktische aanpak en gaan direct met je aan de slag! Wil je na de kennissessie verder geholpen worden door onze professionals, dan krijg je de kosten voor de kennissessie terug!

  linkedin business booster

  Als ondernemer ben je altijd geïnteresseerd in nieuwe leads, klanten en omzet. Gedurende 12 maanden gaan wij samen op avontuur en geven wij je verkoopresultaten een flinke zet!

  Na een online kick-off met een van onze LinkedIn professionals optimaliseren wij je profiel en bepalen we de doelgroep. Vervolgens gaan we gedurende 12 maanden voor je aan de slag en benaderen wij nieuwe prospects via LinkedIn.

  In 12 maanden tijd helpen wij je aan minimaal 120 nieuwe (relevante) contacten en minimaal 20 nieuwe leads voor jouw business. 

  Heb je internationale ambities en wil jij je exportaandeel uitbreiden? Jaarlijks helpen wij ca. 1.500 ondernemers met exportsubsidies. Met deze subsidies dekken wij 50% van de kosten.

  Weten wat we voor jou kunnen betekenen?!