SKY HIGH GAAN?!

Doe de gratis

Lots business booster

en ontdek de groei voor jouw bedrijf.

  LOTS MARKETING
  laat jouw bedrijf groeien

  Over Lots

  Lots Marketing helpt ondernemers met de verbetering van de (verkoop)resultaten door middel van B2B leadgeneratie. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en nemen taken (en de bijbehorende zorgen) uit handen waar je zelf niet aan toe komt of waar je simpelweg niet genoeg kennis over hebt. 

  A DAY AT THE
  LOTS OFFICE...

  … begint met een kop koffie met je sales & marketing collega’s. Daarna heb je een call ingepland voor een belangrijke prospect.

  Na een potje tafeltennis ga je op zoek naar nieuwe klanten voor diverse opdrachtgevers. Je spreekt met verschillende ondernemers over hun producten / diensten en spart over 
  groei en ontwikkeling.  Je zoekt continu naar nieuwe kansen en vertelt enthousiast hoe jij deze ondernemers een oplossing kunt bieden. 

  Tenslotte stap je na de lunch naar je leidinggevende en overtuigt hem van nieuwe kansen en ideeën voor het bedrijf en (niet onbelangrijk) onderhandelt over de bijbehorende bonussen. Je wilt graag weten wat de doorgroeimogelijkheden zijn… The sky is the limit. 

  Management

  Job-van-Agtmael-Lots-Marketing

  Job van Agtmael

  Co-owner

  Als je belt met Lots Marketing zul je hoogstwaarschijnlijk Job aan de telefoon krijgen. Job is een kei in klantencontact en met zijn commerciële oog weet hij in a split second wat Lots voor jouw bedrijf kan betekenen. Samen met Pascal is hij Lots gestart om bedrijven te helpen groeien. 

  Pascal-van-Veen-Lots-Marketing

  Pascal van Veen

  Co-owner

  Door zijn jarenlange ervaring is Pascal een belangrijke spil binnen Lots Marketing. Samen met Job stuurt hij  met passie het 10 man tellende team aan en is hij verantwoordelijk voor het campagne management. Ook Pascal heeft een scherp commercieel oog en weet wat jouw bedrijf nodig heeft. 

  “Elk bedrijf, elke ondernemer en elke case is anders. Bij Lots streven we ernaar om elke samenwerking een succes te maken. Wanneer je ons de hand schudt en het avontuur met ons aangaat, is the sky the limit!”

  – Job van Agtmael | Co-Owner Lots Marketing –

  Kennismaken tijdens een goede kop koffie?!