SKY HIGH GAAN?!

Doe de gratis

Lots business booster

en ontdek de groei voor jouw bedrijf.

  LOTS MARKETING
  laat jouw bedrijf groeien

  Go Lots! Boost your Business

  Als ondernemer ben je altijd geïnteresseerd in nieuwe leads, klanten en omzet. 

  Lots Marketing helpt bedrijven met het verhogen van sales in binnen- en buitenland. Door de brede ervaring van Lots Marketing helpen wij jouw bedrijf groeien. Met korte, heldere marktanalyses en vervolgens het benaderen van partners en regelen van afspraken ondersteunen wij onze klanten.

   

  Werkwijze

  wat doet Lots?

  Het bouwen van een netwerk en genereren van goede leads kost veel tijd en behoort vaak niet tot de meest favoriete activiteit van de ondernemer. 

  Wij ondersteunen ondernemers bij het realiseren van omzetgroei door middel van onze Business Booster. Dit doen wij succesvol op de nationale en de internationale markt!

  Wij helpen ondernemers bij (extra):

  – Belafspraken, video calls of bezoekafspraken;
  – Offerteaanvragen;
  – Sample verzoeken;
  – Sollicatiegesprekken (recruitment);
  – Uitnodigingen voor events / handelsmissies / beursdeelname.

  targets/resultaat

  Het is belangrijk om vooraf duidelijke targets te stellen. Deze targets moeten uiteraard aansluiten bij de commerciële waarde van het product of dienst die wij aanbevelen en het volume van de doelgroep.

  Gedurende de doorlooptijd van de overeenkomst zijn er verschillende evaluatiemomenten en sturen we bij waar nodig.

  Budget (VANAF € 500,- PM)

  De Business Booster bieden wij aan voor een vast bedrag per maand. De kosten per maand zijn afhankelijk van de minimale termijn. 

  Het is ook mogelijk om de leadgeneratie te intensiveren om meer leads te generen in een kortere periode. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden.

  “Elk bedrijf, elke ondernemer en elke case is anders. Bij Lots streven we ernaar om elke samenwerking een succes te maken. Wanneer je ons de hand schudt en het avontuur met ons aangaat, is the sky the limit!”

  – Job van Agtmael | Co-Owner Lots Marketing –

  Kennismaken tijdens een goede kop koffie?!